четвъртък, 31 октомври 2013 г.

Пилешко филе със сметана, гъби и топено сирене

Продукти: 
  • 500 г пилешко филе;
  • 2 скилидки чесън;
  • 250 гр. гъби;
  • 1 кисела краставичка;
  • 1/2 ч.ч. сметана;
  • ½ малка кофичка заквасена сметана;
  • топено сирене;
  • краве масло;
  • олио;
  • черен пипер;
  • сол 
Начин на приготвяне
Нарежете пилешките гърди на парчета. Почистете и нарежете на ситно чесъна и гъбите на филийки. Загрейте в тиган маслото и олиото. Запържете за малко чесъна и добавете гъбите. Щом гъбите започнат да получават кафеникава коричка, добавете пилешкото и го запържете да промени цвета си. Добавете сметаната и топеното сирене. Посолете. Разбъркайте няколко пъти за да се разтопи сиренето. Сервирайте поръсено с черен пипер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар