вторник, 22 октомври 2013 г.

Риба с магданоз

Необходими продукти:
  • 1 кг. риба;
  • 2 глави лук;
  • 2 връзки магданоз;
  • 2-3 скилидки чесън;
  • сол;
  • черен пипер;
  • лимонов сок;
  • 1/3 ч.ч. олио.
Начин на приготвяне:
Лукът се задушава в 2 с.л. олио и 2 с.л. вода. Прибавят се нарязаният магданоз, чесън, сол, черен пипер, лимонов сок и се разбърква добре. Изсипва се в намазнена с олио тава. Отгоре се нарежда рибата и се залива с олиото. Пече се на умерена температура.
Поднесете в съда, в който сте пекли рибата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар